Plannen voor november: hoe kan jij helpen?

Deze november zijn de verkiezingen. Op onze laatste actiebijeenkomst hebben we plannen gemaakt om ons te laten zien op straat, ook al doen we zelf niet mee aan de verkiezingen. Juist in tijden als deze is een socialistisch geluid belangrijk.

Om dat geluid te laten horen hebben we jou wel nodig als vrijwilliger. We zoeken (niet uitsluitend):

Schrijvers

Het schrijven van social-mediaposts, artikelen en stukjes voor onze communicatie. We willen opinieartikelen gaan insturen naar kranten over verkiezingsonderwerpen en volop aanwezig zijn op social-media.

Activisten

Acties bedenken en ondersteunen. We gaan met een actie rondom wapenhandel en Palestina. Tegelijkertijd willen we met meer leden acties uitdenken en uitvoeren die heersende politici op hun plek zetten en onze socialistische ideeën promoten.

Posteraars en stickeraars

We willen ons in het straatbeeld laten zien en ons klassieke stickerdesign weer van stal halen met een nieuwe verkiezingsboodschap.


Klinken één of meerdere van deze dingen als iets voor jou? Stuur dan een mailtje naar contact@socialisten010.nl en we nemen spoedig contact op. Als je andere ideeën hebt waar we ons voor in kunnen zetten dan de bovenstaande zijn die ook zeker welkom!