Donatiecampagne Socialisten 010

Met 16 maart om de hoek gaat de campagne in een hoger tempo. In deze laatste weken willen we duizenden Rotterdammers bereiken met advertenties en campagnemateriaal. Om de fondsen hiervoor te realiseren starten we een donatiecampagne.

Aangezien wij geen financiële steun van bedrijven of lobbygroepen accepteren doen we hiervoor een beroep op jou als sympathisant van of betrokkene bij Socialisten 010. Zo blijven we onafhankelijk en is er geen twijfel over aan wie wij verantwoording afleggen: aan de mensen en niet aan commerciële belangen!

Ons doel is om voor 16 maart 3000 ophalen voor de campagne. Alle donaties zullen gaan naar campagnematerialen en wat we niet opmaken naar het verder opbouwen van Socialisten 010 als organisatie.

Dit zijn wat voorbeelden van wat we met jouw bijdrage kunnen doen:

1 sandwich bord €10
250 flyers€7,50
10 buttons€10
10 posters€10


Als je een bijdrage wilt leveren kan je direct je donatie over maken naar NL35RABO0321512812, op naam van ROOD, JONGEREN IN DE SP onder vermelding van “donatie Socialisten 010”. Voor deze campagne gebruiken we voor de handigheid nog steeds het ROOD rekeningnummer, maar we werken hard aan een eigen bankrekening.

Dit is hét moment om een onverschrokken socialistisch geluid te laten horen. Jouw financiële steun kan dat ene verschil maken. We rekenen op je!