Campagnedag Socialisten 010 op 5 februari

Socialisten 010 heeft jou nodig! Op 5 februari is het namelijk zo ver, dan gaan we de straat op om campagne te voeren voor de gemeenteraadsverkiezingen. We trappen af op het Afrikaanderplein in Rotterdam-Zuid om 12:00. Na een korte introductie splitsen we op in drie groepen, die elk op hun eigen manier met campagnemateriaal onze socialistische boodschap gaan verspreiden. 

Na drie uur campagne voeren verzamelen we weer, maar dan is de dag nog niet voorbij! Aansluitend is er namelijk een borrel op ons geweldige pand te Gaffelstraat 61b. En we weten dat je van campagnevoeren honger krijgt. Voor wie dat wil is er dus ook een hapje eten. Er wordt een heerlijke chili gemaakt, met een vegetarische optie voor wie dat wil. Let op: hiervoor wordt een kleine bijdrage gevraagd om de campagnekas te ondersteunen.

Wil je meedoen zaterdag 5 februari? Meld je dan nu aan via deze link en geef aan of je ook blijft eten. Kun je zaterdagmiddag niet, maar wil je wel vanaf 16:00 met kameraden op de Gaffel samenkomen? Dat kan natuurlijk ook.

Meld je wel aan als je komt. Zonder aanmelding mis je namelijk cruciale info over waar we verzamelen en wat je kan verwachten. Over de campagnedag zijn we telefonisch op 0615491856 en per mail op contact@socialisten010.nl bereikbaar als er vragen of moeilijkheden zijn. Laat ons je vooral overtuigen om te komen!

Daarbij is wel van belang dat we tijdens het campagnevoeren en de borrel ten alle tijden waakzaam blijven voor de gevaren van corona. Het is niet verplicht, maar doe als het even kan een zelftest en blijf bij symptomen thuis. Zeker bij het flyeren op de markt vragen we mensen een mondkapje te dragen en anderhalve meter afstand te houden. Laten we er ondanks de coronasituatie samen een mooie dag van maken en zo veel mogelijk Rotterdammers overtuigen van een stem op Socialisten 010.

Op onze site kan je ook het programma lezen wat we als basis gebruiken voor de campagne. Laat jezelf inspireren en doe op 5 februari met ons mee!