Kom naar de 1 mei viering in Rotterdam!

1 mei is onze feestdag. De dag dat we het socialisme en de rechten van werkende mensen vieren. Samen met onze jongerenorganisatie ROOD organiseren we een hele dag vol activiteiten inclusief een mars vanaf het Stadhuis. Het dagprogramma is als volgt:

Om 13:00 beginnen we met een culturele middag te Gaffelstraat 61b. We gaan gezamenlijk spandoeken/buttons maken, er wordt een basketbalsessie georganiseerd en er is natuurlijk de ruimte om gezellig te borrelen met kameraden. Rond 16:30 zal er een scholing zijn over waarom wij als socialisten deze dag zo belangrijk vinden. Dit wordt vervolgd met een gezamenlijk diner, geregeld door de kameraden van Het Rode Keukentje. Vanaf 18:00 doen we mee aan een mars vanaf het Stadhuis. Centrale eisen bij deze mars zijn meer rechten voor werkende mensen en een einde aan imperialistische oorlogen. Voorafgaand aan de mars zullen er speeches worden gegeven over het belang van 1 mei. Tot slot zal er vanaf 20:00 een naborrel zijn op ons pand te Gaffelstraat 61b. Deze gaat door zolang er mensen zijn!

We hopen jou die dag te zien en neem vooral vrienden mee. Sluit aan wanneer je wilt, maar we waarderen het natuurlijk als je er vanaf het begin bij kan zijn!

Tot woensdag 1 mei,

Socialisten 010 & ROOD Rotterdam