Werkzaamheden pand

Vanaf 2 tot en met 22 december zoeken we naar vrijwilligers om ons te ondersteunen in het opknappen van het pand. De Gaffel is onmisbaar in het faciliteren van onze activiteiten en het ondersteunen van vele politieke groepen, uiteenlopend van de vakbond tot aan BIJ1.

We rekenen dan ook op jullie steun om de keuken op te knappen, de vloer te verven en andere taken uit te voeren. Ervaring in praktische werkzaamheden is niet nodig. Meld je aan en we nemen spoedig contact met je op!

Lopende acties

De afgelopen tijd hebben we als Socialisten 010 niet stilgezeten. We voerden actie voor Palestina en huurdersbelangen. Ook werd er een hulpdienst opgezet voor de hulpbehoevende Rotterdammers. Mocht je in actie willen komen voor onze vereniging zoeken we enthousiaste vrijwilligers. Kameraden die willen helpen met het verenigen van huurders, het ondersteunen van Rotterdammers of het schrijven van social-media posts.

Activisme bestaat in verschillende vormen en op elk vlak kunnen we mensen gebruiken. Wees dus niet bang om in actie te komen en je bij ons te melden. Er zijn altijd taken voor je te vinden, wat je interesses ook zijn. Laat ons het zo snel mogelijk weten!